Riool Ontstoppen 
Nieuw-Vennep

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Nieuw-Vennep

Riool Ontstoppen Nieuw-Vennep? Hoort u een gek borrelend geluid uit de afvoer? Of loopt het water in de wc slecht weg? Dan is de kans groot dat uw riolering aan het verstoppen is. In dat geval is het verstandig om snel actie te ondernemen voordat de blokkade verergert.
Ontstoppingsbedrijf Nieuw-Vennep raadt u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professioneel ontstoppingsbedrijf. Des te langer u wacht, des te vervelender en hardnekkiger de verstopping wordt. Ook wordt het hierdoor lastiger om de verstopping te verhelpen.

Bij een rioolverstopping is het altijd verstandig om het riool goed door te laten spuiten met een speciale hogedrukmachine. Een rioolreiniging zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van nieuwe verstoppingen of een vieze rioollucht in huis.

Daarbij komt ook dat de levensduur van uw riolering sterk wordt verlengd. Hier zult u op de lange termijn dure reparatie- of vervangingskosten besparen. Daarnaast wordt de kans op verstoppingen aanzienlijk verkleind.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed verholpen wordt? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep via 0252 202 800. Wij helpen u graag met Riool Ontstoppen Nieuw-Vennep!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Nieuwvennep

Services

Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0252 202 800

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Nieuw-Vennep. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsbedrijf Nieuw-Vennep

Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep kan alles ontstoppen wat op het riool is aangesloten. Het maakt niet uit welke afvoer u verstopt heeft, wij staan voor u klaar!
Dus heeft u een verstopping in uw toilet, gootsteen, douche, wastafel, bad, etc.? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Nieuw-Vennep willen u hier graag bij helpen! Daarnaast kunt u ons bereiken in geval van een leidingbreuk, rioolverzakking, rioolreiniging of rioolinspectie. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en repareren van riolering.

Ons werkgebied omvat heel Nieuw-Vennep en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Nieuw-Vennep of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wij komen graag langs om uw riool te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep op 0252 202 800. Wij plannen altijd dezelfde dag nog een afspraak voor u in!

Riool Ontstoppen Nieuwvennep
Nieuwvennep Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Nieuwvennep
Nieuwvennep Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een rioolverstopping ontstaat meestal in verloop van tijd. Dit is een proces wat soms wel maanden kan duren.
Het begint dan met een kleine ophoping van vet, vuil, etensresten of iets dergelijks wat dan vastgekleefd blijft zitten aan de binnenwand van de afvoer. Deze ophoping wordt hard als de afvoer niet meer gebruikt wordt. Hierdoor kan nog meer vet, etensresten, vuil, etc. vast blijven kleven of haken achter de ophoping. De ophoping wordt hierdoor steeds groter en hardnekkiger.

Na verloop van tijd is de ophoping zo groot dat het een blokkade vormt. Hierdoor kan het water niet goed meer stromen en zult u merken dat het water in één of meerdere afvoeren minder goed stroomt. Dit is hét moment om actie te ondernemen voordat u helemaal geen gebruik meer kunt maken van de afvoer.

Een andere veelvoorkomende oorzaak van een rioolverstopping is verouderde riolering. Vroeger werd de riolering gelegd met gresbuizen. Dit is een materiaal waar boomwortels doorheen kunnen groeien en een blokkade kunnen vormen.

Denkt u dat u te maken heeft met een rioolverstopping? En bent u hiervoor op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep via 0252 202 800. Wij kunnen elke verstopping ontstoppen en met een rioolreiniging kunnen wij de levensduur van de riolering verlengen.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Of is het wc die slecht doorloopt? Als er niks is geprobeerd weg te spoelen wat een blokkade kan veroorzaken, dan is dit in veel gevallen een rioolverstopping van vet, olie, etensresten, haren en ander vuil.
Zelf het riool ontstoppen kan lastig zijn omdat dit vaak wat dieper gelegen verstoppingen zijn. Ook is de blokkade vaak hardnekkig. Bij een rioolverstopping is het ook mogelijk dat meerdere afvoeren verstopt zitten. Het is daarom aan te raden om een emmer met water in verschillende afvoeren leeg te gieten. Zo kunt u zien welke afvoeren verstopt zitten.

Het is in ieder geval niet aan te raden om een chemische ontstopper te gebruiken voor het verhelpen van een rioolverstopping. Deze middelen tasten de afvoer aan en zijn meestal niet sterk genoeg om de blokkade te verhelpen.

Nieuwvennep Wc Verstopt
Riool Verstopt Nieuwvennep
Ontstoppingsdienst Nieuwvennep
Riool Ontstoppen Nieuwvennep Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Heeft u een verstopping op een paar meter diepte? Dan kunt u het proberen te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Het is hierbij wel van belang dat de verstopping niet te dieper, anders komt u er niet bij met een eenvoudige ontstoppingsveer van de bouwmarkt.
Om geen schade te veroorzaken met ontstoppingsveer is het erg belangrijk dat u voorzichtig te werk gaat. De stalen ontstoppingsveer kan de kunststof afvoerbuizen beschadigen of breken. U zou ook niet de eerste zijn die vast komt te zitten met de veer.

Duw de veer daarom met beleid in de afvoer. U kunt langs de bochten heen door de veer te draaien en voorzichtig te duwen. U zult wel merken dat de kop van de veer langs de bocht heen is. Blijf voorzichtig door duwen totdat u de verstopping bereikt.

Bij de verstopping is het van belang dat u de blokkade losgemaakt van de binnenwand van de afvoer. Alle resten moeten weggehaald worden zodat er geen ophoping achterblijft die na verloop van tijd zorgt voor een nieuwe verstopping.

Dit kunt u doen door voorzichtig te duwen, draaien, en trekken. Dit herhaalt u en als het goed is voelt u dat de veer steeds verder de afvoer in kan. Door te blijven draaien, duwen, en trekken kunt u hopelijk de rioolverstopping ontstoppen.

Om de laatste resten los te maken kunt u er ook voor kiezen om een emmer met water en soda in de afvoeren te doen. Soda is een natuurlijk middel dat ook geschikt is als ontstoppingsmiddel. Hieronder kunt u daar meer over lezen.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Stroomt het water nog wel door? Dan kunt u een hogedrukreiniger gebruiken om resten van vet, eten, zeep, haren en ander vuil van de binnenwanden af te spuiten.
Het is niet aan te raden om deze methode te gebruiken als het riool verstopt zit. Dan komt het water met kracht uit de afvoer gespoten en bestaat de kans op waterschade.

Een rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger gaat als volgt:

Sluit het water en de stroom van de hogedrukreiniger aan en stop de kop van de hogedrukreiniger in de verstopte afvoer. Spuit eerst kort om te kijken of het water naar boven komt. Als die niet het geval is, dan kunt u een aantal minuten blijven spuiten om al het vuil weg te spuiten.

Komt het water omhoog gespoten? Dan kunt u het best een ontstoppingsdienst inschakelen. Dan moet de blokkade eerst afgebroken worden met een professionele veermachine. Daarna zou de afvoer pas doorgespoten kunnen worden om de afvoerbuizen te reinigen.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Nieuwvennep
Nieuwvennep Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Nieuwvennep
Ontstoppen Riool Nieuwvennep

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

Soda is een ontvetter en een reinigend middel. Dit kan de blokkade losmaken die vast zit aan de binnenwand van de afvoer. Het werkt helaas niet altijd maar het is zeker de moeite waard om te proberen.
Soda kan geen schade aanrichten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Het is een natuurlijk middel dat erg geschikt is voor het ontstoppen van een verstopt doucheputje, verstopte wastafel of een verstopte gootsteen. Het ontstoppen met soda werkt als volgt:

Eerst doet u één of twee kopjes in een emmer. Vervolgens vult u de emmer met warm water en giet de emmer leeg in de verstopte afvoer. Het is aan te raden om de emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer te houden om meer druk te creëren op de verstopping.

Stroomt het water goed door? Dan is het gelukt! Eventueel kunt u het riool nog doorspuiten met een hogedrukreiniger om de laatste resten met hoge druk weg te spuiten.

Is uw riool nog steeds verstopt na het gebruik van een ontstoppingsveer en een emmer aangemengd met soda? Dan kunt u het best een ervaren vakman van Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep inschakelen.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Naast het feit dat de middelen de afvoerbuizen aantasten door de bijtende werking, zijn de middelen ook gevaarlijk in gebruik.
In contact met uw huid kan het middel namelijk voor een pijnlijke chemische verbranding zorgen. De dampen die vrijkomen bij het middel zijn ook niet gezond voor de luchtwegen. Inademen van de dampen zorgt voor benauwdheid en hoesten.

In onze ervaring hebben veel ontstoppingsmiddelen helemaal geen effect op hardnekkige rioolverstoppingen. Wij komen vaak blij verstoppingen die al geprobeerd zijn op te lossen met meerdere soorten middelen. Allemaal zonder het gewenste resultaat.

Dan ontstoppen wij de afvoer en komen al die chemicaliën in het rioolwater terecht. Dit soort vervuiling van het rioolwater zouden we in Nederland zoveel mogelijk moeten voorkomen. De afbraak van chemicaliën is niet goed voor het milieu en de waterzuivering.

Er zijn naast chemische ontstoppingsmiddelen ook andere methodes die u eerst kunt proberen om de rioolverstopping te ontstoppen. De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep hebben een aantal methodes voor u beschreven op deze pagina. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen.!

Als het met deze methodes niet lukt is de verstopping te diep of te hardnekkig om zelf op te lossen. Dan zijn professionele ontstoppingsmachines nodig om de verstopping te verhelpen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw riool direct goed te laten ontstoppen en reinigen door een ervaren vakman. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een vieze rioollucht in huis. Neem gerust contact op via 0252 202 800 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Nieuw-Vennep.

Ontstoppen Wc Nieuwvennep
Nieuwvennep Ontstoppen Afvoer
Nieuwvennep Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Nieuwvennep

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf het riool te ontstoppen en bent u opzoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf Nieuw-Vennep? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Ontstoppingsbedrijf Nieuw-Vennep kan elke verstopping verhelpen.
Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep kan u ook helpen met een rioolreiniging of rioolinspectie. Dan is de afvoer en riolering weer schoon. Hierdoor wordt een nieuwe verstopping voorkomen en daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit bespaart vervangingskosten.

Als uw riool toe is aan vervanging, dan kunnen wij u ook helpen. Wij hebben veel ervaring met het vervangen of aanleggen van riolering. Wij weten door ons werk als ontstoppers ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep is werkzaam in Nieuw-Vennep en wijde omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u te helpen bij het oplossen van uw rioolproblemen.

Dus is uw riolering toe aan vervanging? Of heeft u een verzakt riool of een leidingbreuk? Wij helpen u graag! Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep via 0252 202 800!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0252 202 800

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Nieuw-Vennep

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep!

Afvoer Ontstoppen Nieuw-Vennep

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Nieuw-Vennep

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Nieuw-Vennep

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Nieuw-Vennep

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep

Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep via 0252 202 800.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0252 202 800.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0252 202 800.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0252 202 800.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 0252 202 800.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 0252 202 800 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep uit?
Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in Nieuw-Vennep of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!